Thanh Long, authentieke fingerfood

Fingerfood zoals in Azië

Sinds 1986 produceren wij Aziatische snacks van topkwaliteit. Met onze producten kunt u genieten van authentieke gerechten uit de traditionele oosterse keuken, bedoelt als verwennerij tijdens gezellige eetmomenten. Met onze oosterse snacks reageren wij op de groeiende vraag naar exclusieve fingerfood, die snel kunnen worden bereid vanuit de diepvries in de frituur, oven en airfryer. Thanh Long is gevestigd in Zoetermeer, Nederland.

Aziatische fingerfood

rijk gevuld met groente
verkrijgbaar in 20, 50 of 70 gram

Aziatische snacks

heerlijk traditioneel genieten
verkrijgbaar in 20 of 70 gram

Aziatische snacks

pittig gekruide lekkernij
gemaakt per 17 gram

Aziatische fingerfood

Vietnam meets Korea
gemaakt per 20 gram

Thanh Long
is onder andere verkrijgbaar bij

Kwaliteit staat voorop

IFS Food Certificaat

IFS Food is dé kwaliteitsstandaard voor de food industrie op het gebied van voedselveiligheid. Veruit de meeste certificaten wereldwijd. IFS Food vereist een hoge graad van hygiëne en beheersmaatregelen om aan te tonen dat ons kwaliteitssysteem voldoet aan deze eisen. Hiermee is de kwaliteit en hygiëne van onze processen en producten gewaarborgd. Voor meer informatie, bekijk graag de IFS website.

Aziatische snacks

Private label

Naast onze eigen merklabel Thanh Long produceren en leveren we de Aziatische snacks ook onder private label. In samenwerking met de klant worden tevens custom made producten ontwikkeld. Dat kenmerkt onze service en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij denken graag mee en zorgen ervoor dat de producten voldoen aan onze hoge eisen met betrekking tot kwaliteit, smaak en versheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Thanh Long?