Private label

Met de producten onder ons eigen merklabel Thanh Long, kunt u genieten van authentieke gerechten uit de traditionele oosterse keuken. Bedoeld als verwennerij tijdens gezellige kleine eetmomenten of als maaltijdcomponent. Dit mede gezien door het brede scala aan producten, die door de verschillende bereidingswijzen, zoals airfryer, frituren, oven of koekenpan, vooral gericht zijn op het gemak.

Al onze producten kunnen ook onder private label geleverd worden. Indien gewenst, is het ook mogelijk om custom-made producten te ontwikkelen.

Thanh Long

Thanh Long is een merk van Eurexco B.V. Wij zijn producent van Aziatische snacks en gevestigd in Zoetermeer, Nederland. Sinds 1986 produceren wij oosterse hapjes van topkwaliteit en reageren wij op de groeiende vraag naar exclusieve diepgevroren producten, die snel kunnen worden bereid. Ons bedrijf heeft inmiddels een bijzondere positie binnen zowel Foodservice als Retail verworven. Deze positie danken we aan de hoge eisen die we stellen aan kwaliteit, smaak en versheid.

Producten

Onze Aziatische fingerfood producten zijn op een traditionele manier met de hand gerold en gevouwen. Filodeeg gevuld met groenten of vlees en groenten of zeevruchten onderscheiden zich door het gebruik van dagelijks verse ingrediënten en kruiden in een typische, zuiver oosterse compositie. Gedurende het hele proces worden kwaliteit controles uitgevoerd volgens de hoogste normen. Het resultaat is een constant en betrouwbaar niveau van kwaliteit, waarin we traditioneel handwerk combineren met moderne technieken. Ons bedrijf werkt volledig volgens de HACCP richtlijnen en is IFS gecertificeerd. Eurexco reageert met haar oosterse snacks, op de groeiende vraag naar exclusieve diepgevroren producten, die snel kunnen worden bereid.

Vegetarische
loempia

rijk gevuld met groente, verkrijgbaar van 20 tot 70 gram

Aziatische snacks

Pangsit

krokante wonton met kip,
gemaakt per 20 gram

Pangsit

hot
bites

pittig gekruide lekkernij,
gemaakt per 17 gram

Aziatische fingerfood

kaasstick

Nederlandse borrel snack, gemaakt per 15 gram

Kaasstick

Kwaliteit staat voorop

IFS Food Certificaat

IFS Food is dé kwaliteitsstandaard voor de food industrie op het gebied van voedselveiligheid. Veruit de meeste certificaten wereldwijd. IFS Food vereist een hoge graad van hygiëne en beheersmaatregelen om aan te tonen dat ons kwaliteitssysteem voldoet aan deze eisen. Hiermee is de kwaliteit en hygiëne van onze processen en producten gewaarborgd. Voor meer informatie, bekijk graag de IFS website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Thanh Long?