Over ons

Historie

Eurexco B.V. is een fabrikant van Aziatische fingerfood, gevestigd in Zoetermeer (Nederland). De eigenaar, de heer Tam Nguyen, begon in 1986 met het produceren en verkopen van de Vietnamese loempia’s aan de Nederlandse markt. Terwijl hij de productie vergrootte, vergrootte ook de vraag naar de populaire snacks; het bedrijf leverde niet meer alleen aan particulieren.

Producent Aziatische snacks

In 1992 startte de heer Nguyen met de fabriek in Zoetermeer, waar tegenwoordig een uitgebreid assortiment aan fingerfood wordt geproduceerd. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, en Griekenland. Het succes van Eurexco stamt uit de bedrijfsmissie: moderniseren van authentieke Aziatische fingerfood, aangepast aan de Westerse smaak. Om de versheid en kwaliteit te behouden, worden de snacks van Eurexco direct na bereiding ingevroren, voor de bereiding hoeven deze oosterse hapjes in zijn geheel niet ontdooid te worden. Dit is wat de producten vers en gemakkelijk maakt.

Missie

Moderniseren van authentieke Aziatische fingerfood, aangepast aan de Westerse smaak. Onze producten zijn een lekker en verantwoorde fingerfood, eerlijk en met de hoogste zorg bereid.

Thanh Long lookbitetaste, kwaliteit is een keuze!

Thanh Long

Thanh Long is een merk van Eurexco B.V. Wij zijn producent van Aziatische snacks en gevestigd in Zoetermeer, Nederland. Sinds 1986 produceren wij oosterse hapjes van topkwaliteit en reageren wij op de groeiende vraag naar exclusieve diepgevroren producten, die snel kunnen worden bereid. Ons bedrijf heeft inmiddels een bijzondere positie binnen zowel Foodservice als Retail verworven. Deze positie danken we aan de hoge eisen die we stellen aan kwaliteit, smaak en versheid.

Private label

Met de producten onder ons eigen merklabel Thanh Long, kunt u genieten van authentieke gerechten uit de traditionele oosterse keuken. Bedoeld als verwennerij tijdens gezellige kleine eetmomenten of als maaltijdcomponent. Dit mede gezien door het brede scala aan producten, die door de verschillende bereidingswijzen, zoals airfryer, frituren, oven of koekenpan, vooral gericht zijn op het gemak.

Al onze producten kunnen ook onder private label geleverd worden. Indien gewenst, is het ook mogelijk om custom-made producten te ontwikkelen.

Producten

Onze fingerfood producten zijn op een traditionele manier met de hand gerold en gevouwen. Filodeeg gevuld met groenten of vlees en groenten of zeevruchten onderscheiden zich door het gebruik van dagelijks verse ingrediënten en kruiden in een typische, zuiver oosterse compositie. Gedurende het hele proces worden kwaliteit controles uitgevoerd volgens de hoogste normen. Het resultaat is een constant en betrouwbaar niveau van kwaliteit, waarin we traditioneel handwerk combineren met moderne technieken. Ons bedrijf werkt volledig volgens de HACCP richtlijnen en is IFS gecertificeerd. Thanh Long reageert met haar oosterse snacks, op de groeiende vraag naar exclusieve diepgevroren producten, die snel kunnen worden bereid.

Kwaliteit staat voorop

IFS Food Certificaat

IFS Food is dé kwaliteitsstandaard voor de food industrie op het gebied van voedselveiligheid. Veruit de meeste certificaten wereldwijd. IFS Food vereist een hoge graad van hygiëne en beheersmaatregelen om aan te tonen dat ons kwaliteitssysteem voldoet aan deze eisen. Hiermee is de kwaliteit en hygiëne van onze processen en producten gewaarborgd. Voor meer informatie, bekijk graag de IFS website.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Thanh Long?